Openingstijden

Maandag      09-15.00 uur

Woensdag    09-15.00 uur

Donderdag   09-15.00 uur

Andere tijden

Om de showroom te bezichtigen maak dan een afspraak met ons.
Telefoonnummer:
06-44 968 288

Tevreden klanten

  • Annemieke Ceelen zei: “Wow helemaal te gek die kussens, bedankt en we zien uit naar de gordijnen! :-D.”
  • Titia de Graaf zei: “We zijn nog steeds helemaal blij met onze gordijnen.”

Algemene Voorwaarden

Wij proberen om bestellingen altijd met de uiterste zorg te behandelen. Waarbij de wensen van de klant hoog in het vandel staat om zo de beste service te kunnen leveren.

 

Bestellingen

Alle bestellingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Voor de levertijd wordt ongeveer 3 weken (na ontvangst van betaling) aangehouden. Mocht het zo zijn dat het langer gaat duren, laten wij u dit – indien mogelijk - van te voren weten.

 

Levering / betaling

U ontvangt op werkdagen (uiterlijk) binnen 48 uur na uw bestelling een bevestiging via e-mail. Deze bevestiging omvat de bestelling met het totaalbedrag inclusief verzendkosten. Mocht u binnen 48 uur na het plaatsen van uw bestelling nog niets van ons hebben gehoord, neem dan contact met ons op.

 

Het totaal bedrag van de factuur moet, onder vermelding van het ordernummer, worden voldaan op genoemd rekeningnummer. De betalingen worden bij ons via telebankieren verwerkt, waardoor wij 24 uur per dag toegang hebben tot betalingsoverzichten. Nadat betaling is ontvangen, wordt uw bestelling doorgaans binnen 3 weken verstuurd. Indien wij binnen 1 week de betaling niet binnen hebben, wordt de bestelling geannuleerd. Hierover ontvangt u een e-mail om te controleren of er iets mis is gegaan.

 

Verzending

Alle artikelen worden ongeveer 3 weken na ontvangst van uw betaling (of met inachtneming van de besteltijd) bij TNT post aangeboden voor verzending naar het adres dat u heeft opgegeven bij uw bestelling.

 

Ruilen / retour

Bestelde artikelen kunnen niet geruild worden, omdat deze artikelen speciaal gemaakt worden na binnenkomst van een bestelling.