Openings tijden
Maandag 09.00 - 15.00 uur
Woensdag 09.00 - 15.00 uur
Donderdag 09.00 - 15.00 uur
Andere tijden
Om de showroom te bezichtingen maak dan een afspraak met ons.
Telefoonnummer: 06-44 968 288
Tevreden klanten
  • Annemieke Ceelen zei: “Wow helemaal te gek die kussens, bedankt en we zien uit naar de gordijnen! :-D.”
  • Titia de Graaf zei: “We zijn nog steeds helemaal blij met onze gordijnen.”

Keymer meubelstoffen

Keymer de leverancier van stoffen voor bootbekleding en meubelstoffen. Voor het bekleden van uw boot- of tuinmeubelkussens is de stof “scoop” geschikt.

Indien u meer houdt van een gladde stof kunt u kiezen uit kunstleer in de merken: Oreledo, Aristano, Sorentiko en Sondiano of uit verschillende kleuren Skai merk: Alpina. Bij het kiezen van de stof in uw boot of op een tuinmeubel telt in de eerste plaats uw persoonlijke smaak. Stoffen zijn een belangrijk element bij het inrichten van uw boot of interieur dat u voor ogen heeft. Daarnaast moeten de stoffen berekend zijn op hun toekomstig gebruik en daar is objectieve, betrouwbare informatie voor nodig. Het KIM-systeem voorziet daarin.

Stoffen slijten in het gebruik. Dat is niet te voorkomen. De mate waarin dit gebeurt, is echter afhankelijk van verschillende factoren: de kwaliteit van de stof, de kwaliteit en manier van stoffering, de mate van gebruik, de manier waarop de stof wordt gereinigd en onderhouden.

De KIM-informatie garandeert dat meubelstoffen voldoen aan de vereiste basisnormen en geeft de kwaliteit van de stof aan, in de vorm van vijf gebruiksklassen en drie klassen voor lichtechtheid. Aan de hand daarvan kunt u de meubelstof kiezen die geschikt is voor het gebruik dat u verwacht.